Boerderijwinkel


In onze boerderijwinkel verkopen we heerlijke eigengemaakte jam, sap, siroop e.d. en natuurlijk onze eigen Twentse blauwe bessenwijn. We verkopen ook bijzondere producten van andere boerderijen, allemaal producten waar we zelf ook achter staan en die u niet in de supermarkt tegen zult komen.
U kunt bij ons zelf uw cadeaumandje samenstellen in verschillende prijsklassen, dit is een leuke thuiskomer of een leuk cadeau voor vrienden. Ook kunt u originele kerstpakketten bij ons bestellen.
In de maanden buiten het plukseizoen verkopen we ook diepvriesbessen, dus een bezoekje aan onze boerenwinkel is zeker de moeite waard!
In het plukseizoen vanaf 15 juni t/m 15 sept. is de boerenwinkel elke dag (m.u.v. zondag) van 9 tot 5 uur geopend, buiten het plukseizoen vanaf 16 sept t/m 14 juni zijn we elke maandag en woensdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Koffie in de hooischuur of op het boerenerf

Als u even een pauze wilt inlassen tijdens het plukken, kunt u gezellig een kopje koffie of thee drinken met een heerlijke punt blauwebessenvlaai in onze tuin om de boerderij of in de hooischuur.
De landelijke omgeving, de oude eiken en de persoonlijke sfeer, maken dat u een leuk uitje beleeft.
Het is ook een mooie plek om even aan te leggen tijdens uw fietstocht.
Groepen tot 40 personen op afspraak.
We heten u van harte welkom, op "De Greftenhoeve".

De Greftenhoeve op de kaart

Wilt u meer zien? Klik hier voor onze virtuele tour.