Over de blauwe bessen van de Greftenhoeve

Deze website is 15-september 2018 bijgewerkt.

Let op mensen, werk aan de weg op N36. het kan zijn dat u moet omrijden om ons bedrijf te bezoeken. Met navigatie moet het verder geen probleem zijn. Voor meer informatie de website van Rijkswaterstaat.

De Greftenhoeve is een blauwe bessenkwekerij, gespecialiseerd in het kweken van blauwe bessen voor de verse consumptie. Het grootste deel van de vers geplukte bessen gaat naar de veiling Fruitmasters in Geldermalsen, een deel is voor de verkoop aan huis.

U kunt bij ons blauwe bessen geplukt kopen, maar veel leuker is zelf plukken op het zelfplukland. Ook kleinfruit zoals rode en zwarte bessen en kruisbessen hebben we in het assortiment. Buiten het seizoen 1 oktober tot 1 juli verkopen we ook bevroren blauwe bessen uit de diepvries. U kunt online diepvries blauwe bessen kopen in de webshop.

Op het boerenerf, onder de oude eikenbomen of in de hooischuur kunt u een kopje koffie met blauwe bessenvlaai gebruiken. In onze boerenwinkel kunt u onze eigen gemaakte blauwe bessen producten kopen maar ook een aantal bijzondere streekproducten uit Twente.

Het is leuk om een fietstocht in de buurt van de Greftenhoeve te rijden, u kunt de route langs het unieke natuurgebied de Engbertsdijkvenen plannen. Het Twents wandelnetwerk en het fietsknooppunten systeem ligt dicht in de buurt. De combinatie van zelfplukken en een fietstocht biedt een dagvulling.

  • We zijn vanaf 15 juni t/m 30 september elke dag geopend, van 9.00 tot 17.00 uur, alleen zondags zijn we gesloten.
  • Buiten het seizoen hebben we de boerenwinkel alleen op maandag en woensdag van 10.00 tot 17.00 en op afspraak geopend.
  • Groepen op afspraak.
  • Klik hier voor onze folder
  • Elke 1e zaterdag van de maand staan we op de streekmarkt in Delden 9.00 tot 15.00 uur www.streekmarkttwente.nl

Laatste nieuws

Zelfpluk gesloten Winkel nog open tot eind september

15-09-2018
Zelfpluk gesloten Winkel nog open tot eind september, daarna maandag en woensdag open van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Dit was een kort, druk, gezellig bessen jaar! Heel veel mensen zijn blij naar huis gegaan met mooie, dikke, lekkere, vaak zelf geplukte blauwe bessen! Het was zoals elk jaar weer een super leuke tijd waar veel bekende en ook onbekende gezichten langs kwamen. We genieten er ook altijd weer van, die gezellige drukte op en rond het erf! We zijn deze maand september gewoon nog open! We hopen u nog lekker te mogen verwennen met onze blauwe bessen vlaai en koffie of thee of misschien wel een Dientjes High Tea. Graag willen we u nog verwennen met een blauwe bessen vlaai met koffie/thee op het landelijk terras.
Ouder nieuws →