Over de blauwe bessen van de Greftenhoeve


Deze website is 23 juli 2019 bijgewerkt.

De Greftenhoeve is een blauwe bessenkwekerij, gespecialiseerd in het kweken van blauwe bessen voor de verse consumptie. Het grootste deel van de vers geplukte bessen gaat naar de veiling Fruitmasters in Geldermalsen, een deel is voor de verkoop aan huis.

U kunt bij ons blauwe bessen geplukt kopen, maar veel leuker is zelf plukken op het zelfplukland. Ook kleinfruit zoals rode en zwarte bessen en kruisbessen hebben we in het assortiment. Buiten het seizoen 1 oktober tot 1 juli verkopen we ook bevroren blauwe bessen uit de diepvries. U kunt online diepvries blauwe bessen kopen in de webshop.

Op het boerenerf, onder de oude eikenbomen of in de hooischuur kunt u een kopje koffie met blauwe bessenvlaai gebruiken. In onze boerenwinkel kunt u onze eigen gemaakte blauwe bessen producten kopen maar ook een aantal bijzondere streekproducten uit Twente.

Het is leuk om een fietstocht in de buurt van de Greftenhoeve te rijden, u kunt de route langs het unieke natuurgebied de Engbertsdijkvenen plannen. Het Twents wandelnetwerk en het fietsknooppunten systeem ligt dicht in de buurt. De combinatie van zelfplukken en een fietstocht biedt een dagvulling.

  • We zijn vanaf 15 juni t/m 30 september elke dag geopend, van 9.00 tot 17.00 uur, LET OP!! ZELPLUK ALLEEN OP WOENSDAG T/M ZATERDAG, zondags en op feestdagen zijn we gesloten.
  • Buiten het seizoen hebben we de boerenwinkel alleen op maandag en woensdag van 10.00 tot 17.00 en op afspraak geopend.
  • Groepen op afspraak.

Laatste nieuws

Zelfpluk vroeg open in verband met de hitte

21-07-2019
24 t/m 27 juli zelfpluk vervroegd open i.v.m. de hittegolf van aankomende week!
Als u wil mag u beginnen om 7.00 uur met zelfplukken. Op maandag en dinsdag geen zelfpluk wel kunt u dan geplukte blauwe bessen kopen. We staan voor u klaar in de winkel met ons team en kunnen u natuurlijk ook weer voorzien van heerlijk kopje koffie met blauwe bessenvlaai. Ook kunnen we een prachtig pakketje met streekproducten voor u klaar maken, een mooie thuiskomer.
Ouder nieuws →