Verder winkelen

Algemene verkoopvoorwaarden

Bestellen

Wanneer een u bestelling plaatst, gaan wij ervan uit dat u het aangegeven product wenst te ontvangen. U krijgt een email van ons ter bevestiging met daarin uw bestelnummer en het totaalbedrag (inclusief verzendkosten). De bedragen die genoemd worden zijn incl. BTW.

Annuleren bestelling

U heeft wettelijk gezien 7 weekdagen de tijd op uw bestelling terug te komen. Mocht u reeds betaald hebben, maar mocht het product nog niet zijn verstuurd, krijgt u het overgemaakte bedrag terug gestort op uw bank- of girorekening. Wanneer het product reeds verstuurd is, kunt u dit op eigen kosten retour zenden. Na goed ontvangst krijgt u de aankoopkosten retour.

Betalingsvoorwaarden

Betaling geschiedt vooraf via bank- of giro overschrijving, iDEAL of contant of via pin op het moment van afhalen. Vermeldt bij betaling via bank of giro altijd uw bestelnummer. In de bevestiging per email die u tegen deze tijd heeft ontvangen, vindt u alle gegevens die u nodig heeft om het verschuldigde bedrag (inclusief verzendkosten) binnen 7 weekdagen aan ons over te maken. Wanneer na deze periode geen betaling is ontvangen, wordt automatisch de bestelling geannuleerd. Mocht u alsnog de producten wensen te ontvangen, plaats dan een nieuwe bestelling.

Verzending

Bij verzending wordt de bestelling door ons overgedragen aan het transportbedrijf. De verzendkosten die gelden worden vermeldt in het winkelwagentje en op de factuur. Deze bedragen zijn inclusief 21% BTW voor bezorging binnen Nederland: €9,85 voor elk pakket onder de 10 kg en €14,85 voor elk pakket tussen 10 en 25kg. Wij verzenden niet naar het buitenland.

Verantwoordelijkheid

Wij gaan ervan uit dat u eigenaar bent van het door u bestelde product, zodra de betaling hiervan heeft plaatsgevonden. De Greftenhoeve zal uw product met zorg behandelen en overdragen aan het transportbedrijf.
De Greftenhoeve is niet aansprakelijk voor verlies danwel schade tijdens het transport. Mocht u uw bestelling beschadigd ontvangen, neem dan contact op met De Greftenhoeve, er zal dan in overleg een oplossing worden gezocht.

Levertijd

Na ontvangst van uw betaling, krijgt u van De Greftenhoeve een bevestiging. Daarin wordt duidelijk gemaakt wanneer uw bestelling wordt overgedragen aan het transportbedrijf. Dit zal doorgaans binnen 5 werkdagen het geval zijn. In geval van overmacht wordt dit afzonderlijk bekeken, uiteraard in goed overleg met u, de klant.
Mocht u hierover verzoeken of vragen hebben, kunt u altijd even contact opnemen via de email: johannekevrielink@greftenhoeve.nl.

Garantie en Aansprakelijkheid

U heeft, zoals gezegd, 7 weekdagen de tijd op uw bestelling terug te komen, of te wijzigen.
Mocht u ondanks alles niet tevreden zijn over het product kunt u deze, binnen 8 werkdagen na betaling en op eigen kosten retourneren. Bij goed ontvangst krijgt u uiteraard de kosten van het product retour.
Bij klachten, tips en of ideeën verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Binnen onze mogelijkheden zullen wij er alles aan doen u tevreden te stellen.

Aanvaarding voorwaarden

Het plaatsen van een bestelling betekent automatisch dat u akkoord gaat met de hierboven genoemde voorwaarden.

Privacy

Uw adresgegevens en emailadres worden bewaard, uitsluitend voor onze eigen administratie. Uw gegevens worden dus niet doorgegeven aan derden!

Betrouwbaarheid

De Greftenhoeve staat bij de Kamer van Koophandel Deventer geregistreerd onder nummer 06088095. De Greftenhoeve heeft veel respect voor haar klanten en treed graag in contact met haar klanten. Zij besteedt zorg aan uw bestelling. U kunt voor vragen altijd contact met ons opnemen!

Voorradigheid van producten

De Greftenhoeve zal zo goed mogelijk de juiste voorradigheid van producten weergeven het kan echter zo zijn dat een product voor korte tijd uitverkocht is.
Algemene verkoopvoorwaarden
Webshop door vanmarten.nl
Algemene voorwaarden - Privacyverklaring